Liity mukaan punavalkoiseen joukkoomme!

Viimeisen seitsemän Korisliiga-kauden aikana Salon Vilpas on saavuttanut neljä SM-mitalia sekä kolme Suomen Cup -mitalia, joista kirkkaimpana kruununa on seuran ensimmäinen Suomen mestaruus kaudelta 2020–2021. Vilpas on ollut pitkään myös Korisliigan seuratuimpia joukkueita niin yleisömäärissä, Ruudun TV-katsojissa kuin sosiaalisen median tavoittavuudessa mitattuna.

Vilpas tarjoaa yhteistyökumppaneilleen monenlaisia tapoja näkyä ja profiloitua osana punavalkoista yhteisöämme. Toimiva kumppanuus tuottaa aidon vuorovaikutuksen joukkueen ja sen kaikkien sidosryhmien välille. Räätälöimme kumppanuudet aina tapauskohtaisesti, yrityksen toiveita kuunnellen.

Pitkäaikaisen kumppanimme terveiset

”Meillä on pitkät perinteet yhteistyöstä Vilppaan kanssa. Perinteisenä salolaisena seurana Vilpas tuo ympärilleen elinvoimaa, positiivista draivia sekä vahvistaa yhteisöllisyyttä. Näiden asioiden edistämistä on mieluisaa olla mukana rakentamassa.

Suurin hyöty kumppanuudesta syntyy arvosta, jota pystymme yhdessä luomaan salolaisille elämysten, kokemusten ja liikunnan positiivisen vaikutuksen kautta. Olemme kumppanuudesta ylpeitä ja kiitollisia!”

– Jukka Tuominen (OP Lounaismaa)

Tulevasta kaudesta tulee varmasti entistä kiinnostavampi ja keväällä tehdyn brändiuudistuksen myötä tulemme ottamaan jälleen isoja harppauksia eteenpäin. Hyppää siis mukaan punavalkoiseen joukkoomme. Rakennetaan yhdessä Saloon menestyksen kierre!

Ryhdy kumppaniksi tai kysy lisää:
Niko Kallioniemi
Puhelin: +358 40 047 8133
Sähköposti: niko.kallioniemi (at)salonvilpas.fi

VIP-KAUSIKORTIT YRITYKSILLE

VIP-yrityskausikortti sisältää pääsyn kaikkiin Vilppaan kotiotteluihin (pre-season, Korisliigan runko- ja jatkosarja sekä mahdolliset pudotuspelit) sekä kahvituksen. Lisäksi kortti oikeuttaa nimikkopaikkaan Salohallissa pehmustetulla istuimella.

VIP-yrityskausikortin hinta yhdelle kaudella on 600 €.

VIP-Kausikortit ja yksilölliset yrityspaketit:
Niko Kallioniemi
Puhelin: +358 40 047 8133
Sähköposti: niko.kallioniemi (at)salonvilpas.fi

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit