2024Tiedotteet
Salon Vilppaan pitkäaikainen pääyhteistyökumppani, OP Lounaismaa, toimii tulevalla kaudella seuran korisleikkikouluryhmien nimisponsorina. Hippo Koriskoulu ja Perhekoris -ryhmät on suunnattu 2–4-vuotiaille lapsille. Ilmoittautuminen ryhmiin avautuu elokuussa!

Salon Vilppaan ja OP Lounaismaan välinen yhteistyö on kestänyt jo usean vuosikymmenen ajan, ja kaudella 2024–2025 yhteistyö syvenee entisestään OP Lounaismaan ottaessa Vilppaan korisleikkikouluryhmien nimisponsoroinnin vastuulleen. Tämä yhteistyö korostaa molempien organisaatioiden sitoutumista paikalliseen yhteisöön ja lasten liikunnan tukemiseen.

Yhteiset arvot yhdistävät

– Jaamme OP Lounaismaan kanssa monia yhteisiä arvoja, kuten yhteisöllisyyden, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen sekä lasten liikuntamahdollisuuksien tukemisen. Yhteistyö Hippo Korisleikkikoulujen parissa on luonnollinen jatkumo näille arvoille ja tukee molempien osapuolten pyrkimyksiä luoda turvallinen ja innostava ympäristö lapsille tutustua koripallon maailmaan, kertoo Vilppaan nuorisovaiheen valmennuspäällikkö Jere Anttila.

– Yhteistyön kehittäminen on meille tärkeää, ja mikä olisikaan parempi paikka syventää sitä kuin panostaminen lasten liikunnan tukemiseen. Yhdistämällä Hippo-konseptia pienimpien harrasteryhmiin voimme madaltaa osallistumiskynnystä ja tuoda harrastukseen mukaan hyvän mielen maskotin lasten iloksi, lisää OP Lounaismaan markkinointipäällikkö Emmi Palomäki.

Hippo Koriskoulu ja Perhekoris -ryhmät tarjoavat 2–4-vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua koripalloon leikkisässä ja innostavassa ympäristössä. Ilmoittautuminen avautuu elokuussa, ja ryhmät aloittavat toimintansa syyskuussa viikolla 37. Tervetuloa mukaan iloiseen ja energiseen korisperheeseen!

 

Kuva: vas. Vilppaan Jere Anttila, Helena Hippo ja OP Lounaismaan Emmi Palomäki