2024Pelaajauutiset
Läpimurtokautensa Korisliigassa pelannut Teemu Suokas ei jatka Salon Vilppaassa ensi kaudella. 23-vuotiaan takamiehen tähtäin on Euroopan kentillä ja uutta työnantajaa etsitään nyt agentin johdolla.

Munkkiniemen Kisapoikien kasvatti pelasi kolme kautta HBA:n riveissä ennen lähtöään rapakon taakse Ball Staten organisaatioon. Siellä vastuu jäi pieneksi ja Suokas palasi kesken toisen kauden Kauhajoelle, jossa hän saavutti yhden SM-kullan ja yhden SM-hopean. Rooli jäi maajoukkuenimiä vilisevän Karhubasketin takakentällä kuitenkin pieneksi ja siirto Vilppaaseen nosti Suokkaan mahdollisuudet ulkomaille aivan uudelle tasolle. Suokas pelasi Salossa 31 ottelua 11.9 pisteen, 3.4 levypallon ja 4.4 syötön keskiarvoilla.

– Omalta osalta tämä oli paras kausi koriksen kannalta ja siksi päätös lähdöstä oli vaikea. Kivoja kokemuksia, uusia tuttavuuksia ja mielestäni kehityin paljon kauden aikana. Oli hienoa olla osa Vilpasta ja oppia jäi taskuun valtavasti. Olen vielä pari viikkoa Salossa, mutta sitten muuttokuorma siirtyy Helsingin Vallilaan. Agentti tekee töitä, että pelipaikka Euroopasta löytyisi mahdollisimman nopeasti. Jos saisin itse valita tulevan kotipaikan, lämpö ei olisi pahitteeksi, mainitsee Suokas.

Vilpas haluaa kiittää Teemua hienosta kaudesta ja toivottaa kaikkea hyvää tulevalle kaudelle.